קברנה סוביניון מתוק

קברנה סוביניון מתוק

ין אדום מתוק שיוצר מענבי קברנה סוביניון מאזור הרי הגליל העליון , מול הר מירון. היין בעל גוון בורדו ארגמן , מתאים לקינוח בשל טעמו העדין ומתיקותו הבינונית.

סוביניון בלאנק 2012

סוביניון בלאנק 2012

יין לבן יבש שהופק מענבי סוביניון בלאנק שנבצרו מאיזור כרם בן זימרה שבגליל העליון. ליין ניחוחות של לימון ומזכיר בטעמו אשכולית ופומלית, גוף בינוני וסיומת מרעננת. מומלץ להגישו בטמפרטורה של 6-8 מעלות.

Style Port 2009

Style Port 2009

יין בסגנון פורט מאופיין ברמת סוכר גבוהה מאוד של הענבים ממנו הוא מיוצר , כמו כן בריכוז אלכוהול גבוה מהרגיל אשר מתקבל הן מתהליך התסיסה והן מהוספת אלכוהול טבעי ליין על כן ניתן ליין שם נוסף והוא " יין מחוזק " . בתהליך הייצור הובאו ענבי קברנה סוביניון מאזור הגליל העליון מול הר מירון, עם רמת סוכר גבוהה מאוד ( 29 בריקס) , לאחר תהליך התסיסה חוזק היין עם אלכוהול והוכנס לחבית עץ אלון שעמדה חשופה לשמש , לרוח , לחום , לקור , לאור ולחושך במשך עשרים ושבעה חודשים . היין בעל גוון אדום חום ועטוף בניחוחות של דובדבנים פירות יבשים ופלפל שחור.

קברנה סוביניון 2012

קברנה סוביניון 2012

יין אדום יבש מיוצר מענבי קברנה סוביניון שגדלו בגליל העליון , מול הר מירון, ברום של 830 מ' מעל פני הים.היין יושן בשבבי עץ אלון שהעניקו לו טעמים עשירים של פירות יער המודגשים בארומה של וניל . צבעו אדום בורדו עמוק עז.

קברנה סוביניון 2010

קברנה סוביניון 2010

יין אדום יבש מיוצר מענבי קברנה סוביניון שגדלו בגליל העליון מול הר מירון, ברום של 830 מ' מעל פני הים. היין יושן בחביות עץ אלון חדשות במשך 19 חודשים בבור מים עתיק. תנאי יישון היין העניקו לו טעמים של פירות יער שחורים שזיפים ודובדבנים המודגשים בארומה של וניל ושוקולד, ליין טאנינים מוצקים ומעודנים וכן סיומת ארוכה ומלטפת. צבעו אדום בורדו עמוק ועז. זהו הבציר הראשון מהכרם של היקב.

קברנה סוביניון 2009

קברנה סוביניון 2009

ין אדום יבש זני מיוצר מענבי קברנה סוביניון שגדלו בגליל העליון באזור ספסופה, ברום של 830 מ' מעל פני הים. היין יושן בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות במשך 16 חודשים שהעניקו לו טעמים עשירים של פירות יער שחורים המודגשים בארומה של וניל. צבעו אדום בורדו עמוק עז.

קברנה סוביניון רזרב 2009 -  יין הדגל של היקב

קברנה סוביניון רזרב 2009 - יין הדגל של היקב

הר מירון , ברום של 830 מ' מעל פני הים. היין יושן בחביות עץ אלון חדשות במשך 37 חודשים בבור מים עתיק. תנאי יישון היין העניקו לו טעמים של פירות יער שחורים שזיפים ופלפל שחור המודגשים בארומה של וניל ושוקולד, ליין טאנינים מוצקים ומעודנים וכן סיומת ארוכה ומלטפת. צבעו אדום בורדו עמוק ועז.